Бойко Борисов възкликна от Магерово: Направили сме всичко, после се чудят

...
Бойко Борисов възкликна от Магерово: Направили сме всичко, после се чудят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: После се чудят защо сме първи! То е страшна работа – и бойци на светлината се проявяват!

Бойко Борисов възкликна от Магерово: " Направили сме всичко, след това се чудят за какво сме първи! То е страшна работа – и бойци на светлината се демонстрират! "

В деня след триумфа на изборите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отпътува за велинградското село Магерово за среща със свои симпатизанти. Придружаваха го лидерът на листата в 13 МИР-Пазарджик Екатерина Захариева и някогашният министър на районното развиване и благоустройство Николай Нанков.

Борисов беше посрещнат с възторжени възгласи " Бойко, Бойко! " и даде обещание на жителите на родопското населено място да оправи пътя до локалната джамия. Разговорът му с локалните беше предаван онлайн във " Facebook ".

Лидерът на ГЕРБ изрази страдание, че страната ни няма национална тактика за Родопите.

" Вместо да си имаме национална тактика за Родопите... Тука сте единствено мюсюлмани, нали? Но на жълтите павета е иначе... Гледай каква хубост! Е, това са Родопите! ", възкликна Борисов.

Черен път с дължина към 100-150 метра до локалната джамия е останал неасфалтиран, като водачът на ГЕРБ даде обещание на жителите на село Магерово да бъде оправен в най-скоро време.

" Пътят до джамията ще го направим със сигурност. Ние вършим църкви, манастири, джамии. Защото, който е набожен, той е добър жител ", безапелационен бе Борисов, като напомни на кмета, че при неговото ръководство към този момент е бил изработен път до друга джамия в покрайнината – тази в Кръства.

" Там си припомням, че беше една тиня и едни 30-40 дами, като ме засрещнаха! Абе, ей, от тук до там го направи, апелирам те! Просто беше – да ти домилеят! ", спомни си Борисов с усмивка и продължи: " Но се усеща. Усеща се това, което ние направихме тук и за Родопите ", след което попита Николай Нанков до каква степен е стигнал пътя до Баните през планината, на мястото, където преди е трябвало да се обикаля с над 70 км.

" Нашата дружба с вас стартира от Кръства. После от другата страната – през Доспат, Баните, Девин – всичко направихме. А след това се чудят за какво сме първи. Ето, зад нас можем да покажем какво си направил. Те излизат и все едно и също приказват. Само едно и също! Моделът Борисов било да хвърля пари от багажника на джипката. Ето, тука сме ги хвърлили, ето за тези хора сме ги хвърлили! И единствено да кажа за тези наши сътрудници – другари, врагове – както желаят да се назовават – тук живеят единствено мюсюлмани. И те ни обичат повече от всички други. Те желаят да живеят като хората – да има асфалт, да има канал, да има вода, да има детска градина, нагоре има и за спорт. Ето това сме създали ГЕРБ за тях. Затова си ни поддържат ", изясни Бойко Борисов.

" И ходжата да пристигна би трябвало  да мине през калта. Обред да направи – и за хубаво, и за неприятно – отново би трябвало мине от тука ", пошегува се той.

В края на обиколката му в покрайнините на Магерово кметове, общински съветници от региона желаеха 10-минутна среща уединено с него, която той одобри.

" Ние не те обичаме, ние те обожаваме! Ти заслужаваш! Ти не си политик, ти си общественик и човек. Това споделят хората за теб! ", похвали го един от локалните.

" Сега, като те слуша Корнелия Нинова, ще тупне. А и някои бойци на светлината се демонстрират, то е страшна работа! ", изясни им най-актуалната политическа конюнктура водачът на ГЕРБ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР